Traumahelikopter naar Zundert vanwege ongeval op bouwplaats
Foto: Addo Sprangers

Traumahelikopter naar Zundert vanwege ongeval op bouwplaats

ZUNDERT - Tijdens werkzaamheden aan het nieuwbouwproject Tantes van Van Gogh aan de St. Elisabethlaan in Zundert is woensdag rond 13.00 uur een gewond geraakte bouwvakker via inzet van een hoogwerker van de brandweer van de bovenste steiger gehaald.


Dat gebeurde na een oproep rond 12.00 uur. De man had medische hulp nodig na een ongeval waarbij hij werd geraakt door een stenen blok van 30 kg. Het blok viel door een ongeluk met een hijskraan van een muur vier meter naar beneden op de borst van de onfortuinlijke bouwvakker. Ambulancepersoneel verleende medische hulp. Op een brancard werd de man vervolgens veilig met de hoogwerker naar de begane grond gebracht. Via een ambulance is het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd, waar een gebroken sleutelbeen werd geconstateerd. Personeel van de opgeroepen traumahelikopter verleende assistentie.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>