Zundert maakt zich op voor ‘Heel Zundert bakt’
Foto: Pixabay

Zundert maakt zich op voor ‘Heel Zundert bakt’

ZUNDERT - Op de dag dat de lente begint, zaterdag 20 maart, worden in de gemeente Zundert eenzame ouderen in het zonnetje gezet. Jongeren gaan ouderen hierbij een vrolijke dag bezorgen door ze te verwennen met iets lekkers.


Het is de bedoeling dat de jongerenthuis zelf allerlei lekkernijen bakken, zoals taartjes, cupcakes en koekjes, en die vervolgens bij ouderen bezorgen met een lief kaartje. Iedereen kan op deze manier iets betekenen voor een oudere die zich eenzaam voelt. Wie mee wil doen aan ‘Heel Zundert bakt’ kan zich vóór maandag 15 maart aanmelden via een mailtje naar heelzundertbakt@gmail.com.. Laat weten voor hoeveel personen je wil bakken en, geef je naam, telefoonnummer en adres op. Vermeld hiernaast of je alleen wil bakken of ook wil wegbrengen. Daarna krijg je een mailtje terug met de benodigde informatie.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief