<p>Jan Oprins (l) en Kees van den Buijs zetten hun handtekeningen onder de overeenkomst.</p>

Jan Oprins (l) en Kees van den Buijs zetten hun handtekeningen onder de overeenkomst.

(Foto: vdBuijsInstall)

vdBuijsInstall en Roks Installatietechniek bundelen krachten

RIJSBERGEN - Kees van den Buijs en Jan Oprins, eigenaren van respectievelijk vdBuijsInstall en Roks Installatietechniek, hebben donderdag hun handtekeningen gezet onder een overeenkomst waarbij hun krachten worden gebundeld.


Beide bedrijven hebben de afgelopen dertig jaar een betrouwbare naam opgebouwd op het gebied van installaties voor warmte, koeling, ventilatie en sanitair. Mede door de grote vraag naar verduurzaming van gebouwen, is dit een belangrijke stap voorwaarts.

Slagkracht

Met de enorme ervaring van vdBuijsInstall en Roks Installatietechniek spelen zij steeds een prominentere rol in de nieuwbouw en renovatie van woningen, bedrijfsgebouwen en openbare gebouwen. Zij zijn tenslotte al ruim twintig jaar actief met verbetering van energiegebruik en een gezond klimaat in gebouwen. De bedrijven vertonen dus veel synergie en hebben ambities om hun slagkracht gezamenlijk te vergroten.

Toekomst

Jan Oprins, de eigenaar van Roks Installatietechniek, was tevens op zoek naar opvolging om het bedrijf voort te zetten en heeft die gevonden in vdBuijsInstall, het bedrijf van oprichter/eigenaar Kees van den Buijs. Hiermee is ook de toekomst van Roks Installatietechniek en het personeel verzekerd. De klanten van beide bedrijven kunnen uiteraard blijven rekenen op de service van de deskundige medewerkers. 

Rithmeesterpark

Met ingang van 19 maart 2021 zal het gehele bedrijf van Roks Installatietechniek uit Rijsbergen verhuizen naar het bedrijfspand van vdBuijsInstall aan het Rithmeesterpark 15 te Breda. In de nieuwe samenstelling zijn dan circa tachtig medewerkers werkzaam.

Lees ook het artikel in de Zundertse Bode van komende woensdag.

 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/zundert&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief