Afbeelding
Foto: Addo Sprangers

Schietincident in Bergen op Zoom: politie houdt man uit Achtmaal aan

Door: Remko Vermunt Algemeen

ACHTMAAL - Agenten hebben in de nacht van donderdag op vrijdag een 37-jarige man uit Achtmaal aangehouden in de Guido Gezellelaan in Bergen op Zoom. Hij wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij een schietincident eerder op de avond.

Rond 23.15 uur kreeg de politie een melding binnen van een mogelijk schietincident aan de Prinses Beatrixlaan. “Daarop gingen meerdere eenheden van de politie ter plaatste. De man werd rond 0.25 uur aangehouden op de Guido Gezellelaan,” meldt de politie. De man werd door middel van de uitpraatprocedure uit zijn auto gehaald.

Rond 03.25 uur is een arrestatieteam een woning aan de Prinses Beatrixlaan binnengevallen. “Daar is uiteindelijk niemand aangehouden. Wel namen de agenten een wapenstok en een nepvuurwapen in beslag nadat de woning is doorzocht. Ook werd er buiten de woning sporenonderzoek gedaan.”

De recherche onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u rond 23.15 uur iets gezien of gehoord aan de Prinses Beatrixlaan? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief