<p>Bart Broosens van het Sint Willibrordusgilde uit Klein Zundert is te zien een een promovideo van het ministerie van BZK.</p>

Bart Broosens van het Sint Willibrordusgilde uit Klein Zundert is te zien een een promovideo van het ministerie van BZK.

(Foto: Tess Mutsters)

Vier inwoners gemeente Zundert in podcastserie ‘Grensverhalen’

 ZUNDERT - Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) heeft op 7 juni de podcastserie ‘Grensverhalen’ gelanceerd. In deze vierdelige podcastserie wordt de luisteraar meegenomen op een ontdekkingsreis langs de grensregio’s van Nederland. Ook de gemeente Zundert is vertegenwoordigd.


Staatssecretaris Raymond Knops geeft in iedere aflevering een reactie. Aflevering 3 (25 min.) gaat over Noord-Brabant. Vier inwoners van de gemeente Zundert (en zes inwoners uit Baarle-Nassau) geven een uniek kijkje in hoe het vroeger was en hoe het nu is om aan de grens te wonen, te werken, en actief te zijn in het verenigingsleven. De verbinding met Vlaanderen is hier groot. Luister vooral naar de podcast en hoor hoe inwoners Bart Broosens, Maurice Geuskens, Gerard van Hassel en Colin Maas vertellen over hun ervaringen. De podcastserie is te vinden op Spotify, Apple podcast en Google podcast. Het ministerie van BZK heeft er ook een korte promovideo over opgenomen, en daarin is Bart Broosens van het Sint Willibrordusgilde uit Klein Zundert te zien.

 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/zundert&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief