Buurtschap Rijsbergen won bij Corsong Zundert 2019 zowel de eerste juryprijs als de publieksprijs.
Buurtschap Rijsbergen won bij Corsong Zundert 2019 zowel de eerste juryprijs als de publieksprijs. Foto: Peter Snepvangers

Streep door Corsong Zundert in augustus

Door: Addo Sprangers Algemeen

ZUNDERT - Corsong, het songfestival met als inzet het Zundertse Corsolied, gaat dit jaar toch niet door. Het voor zaterdag 21 augustus geplande evenement is afgeblazen vanwege de huidige ontwikkelingen rond het coronavirus en de hiermee gepaard gaande aangescherpte maatregelen.

“Waar wij begin juli nog met enthousiasme konden melden dat er dit jaar weer een editie van de Corsong zou komen, moeten wij met pijn in ons hart hierop terugkomen en melden dat de Corsong op 21 augustus geen doorgang kan vinden, dit in verband met de huidige ontwikkeling omtrent Covid-19 en de aangescherpte maatregelen,” laten de Corsong Commissie en buurtschap ’t Stuk weten.”Wij balen hier enorm van. Helaas is er momenteel geen enkele mogelijkheid om de Corsong te organiseren zoals wij die voor ogen hebben. Wij wensen iedereen een mooie zomer en hopelijk zien we elkaar op de eerste zondag van september. Stay safe!”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief