<p>Ingrid van 2nd Life @Ingrid: &#39;Veel bezoekers waren positief&#39;</p>

Ingrid van 2nd Life @Ingrid: 'Veel bezoekers waren positief'

(Foto: Krijn ten Hove)

Ingrid is een tevreden ondernemer: ‘Gevoel dat Zundert weer in de lift zit’

ZUNDERT - “Het is een mini-editie”, zo kijkt ondernemer Ingrid van 2nd Life @Ingrid naar de voorbije editie van de Aardbeienfeesten in Zundert. “Het is natuurlijk een veel gehoorde uitspraak in het afgelopen jaar: je moet kijken naar wat wel kan en niet naar wat niet kan. En dat hebben we als ondernemers gelukkig gedaan.” 


Ze kijkt tevreden terug op de afgelopen weekend gehouden Aarbeienfeesten. “Natuurlijk is het anders dan met de braderie, de muziek en veel meer publiek. Maar proberen er iets moois van te maken. Zaterdag was een goede dag. Op zondag zijn er wel meer bezoekers, maar dan zijn het vaak toch meer kijkers,” vervolgt ze.

Campinggasten

Toch kijkt Ingrid als ondernemer verder dan alleen de omzet op deze dagen. “Het was fijn om veel mensen weer eens te zien. Vaste campinggasten uit de omgeving bijvoorbeeld, maar ook mensen uit de regio die nu weer eens kwamen kijken. Het gaf ons als Zundert en ondernemers de gelegenheid om te laten zien hoe zaken hier opgeknapt zijn.”

Blij verrast

Reacties zijn er genoeg, zo blijkt. ‘Ik kreeg veel te horen over het uiterlijk van de straat en dat langzaam aan de lege panden ook weer opgevuld zijn. Veel bezoekers waren positief en blij verrast over wat ze hier aantroffen, ondanks dat het feest minder groot was dan anders. Voor mij het gevoel dat Zundert weer in de lift zit.”

n

TEKST KRIJN TEN HOVE

 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/zundert&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
Vacatures

Serviceadviseur

Almkerk

bezorgers weekkrant

Nieuwendijk en Veen

Assistent-beheerder m/v

Bergen op Zoom

Loodsmedewerker

Zundert

Orderpicker

Tholen