<p>Jongste zoon Paul zet het levenswerk van zijn moeder Rietje voort.</p>

Jongste zoon Paul zet het levenswerk van zijn moeder Rietje voort.

(Foto: Beau Snellen)

Café De Kwinkslag in Rijsbergen blijft toch open

RIJSBERGEN - De Kwinkslag, het bruine café aan de van Oosterhoutstraat 7B in Rijsbergen, blijft toch open. Paul, de jongste zoon van de in maart op 82-jarige leeftijd overleden kroeguitbaatster Rietje Snellen, heeft besloten de zaak voort te zetten.


Het Rijsbergse café brengt bij velen in de omgeving warme en mooie herinneringen naar boven. Na het overlijden van Rietje leek deze bijzondere horecagelegenheid te verdwijnen. Haar jongste zoon Paul verbaasde echter vriend en vijand toen hij de wens uitsprak om de zaak voort te zetten.”Wij willen hem deze kans met plezier bieden. Op deze wijze blijft het levenswerk van ons ma voortbestaan en kunnen klanten blijven genieten van een potje biljart en een goed glas bier,” aldus zus Rinske. “Een lang gekoesterde wens van Rietje Snellen gaat hiermee postuum in vervulling.” Vanaf komende woensdag is De Kwinkslag weer geopend. Een uitgebreid interview met de nieuwe uitbater volgt woensdag in de Zundertse Bode.

 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/zundert&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief