Foto: VV Wernhout

Hoofdtrainer v.v. Wernhout Rudo Gommers (46) afgelopen nacht plotseling overleden

WERNHOUT - Rudo Gommers, de hoofdtrainer van V.V. Wernhout, is afgelopen nacht plotseling overleden. Dat maakt het bestuur van de voetbalclub bekend. Rudo zou vandaag 46 jaar zijn geworden.


In de nacht van zaterdag op zondag 1 augustus is de Rudo Gommers, de hoofdtrainer van V.V. Wernhout zeer plotseling overleden. Hij zou vandaag 46 jaar zijn geworden. “Rudo was niet alleen een heel gewaardeerde trainer van onze selectie, maar ook een graag gezien persoon binnen de vereniging”, schrijft de voetbalclub op hun site. “Hij was zeer betrokken bij al het reilen en zeilen binnen de vereniging. Zo was hij gisteren nog aanwezig bij onze jaarlijkse onderhoudsdag. Ook was Rudo vaak aanwezig op zaterdag als toeschouwer bij onze oudste jeugdteams.”

Gommers was pas één jaar hoofdtrainer bij de Wernhoutse club. “Dit voelde als een perfecte combinatie. Het is dan ook een harde klap voor de gehele vereniging dat deze samenwerking zo abrupt wordt beëindigd.Wij wensen de naaste familie en vrienden veel sterkte bij dit verlies.”

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief