Foto: Charles van Campenhout

Toch rijdend Kindercorso in Zundert

ZUNDERT - Onlangs werd bekend dat het Kindercorso in 2021 niet rijdend door zou gaan. De vele teleurgestelde reacties bevestigden het gevoel van Stichting Bloemencorso Zundert en de Gemeente Zundert: het Kindercorso hoort te rijden.


Afgelopen week is de organisatie daarom opnieuw in overleg gegaan met de Gemeente Zundert. In verband met de beheersbaarheid van het publiek is het niet mogelijk om de optocht door het centrum van Zundert te laten rijden. Op zondag 19 september is er echter wél een rijdend Kindercorso met publiek. Als locatie is echter gekozen voor industrieterrein Beekzicht. Meer informatie over hoe dit er precies uit zal gaan zien volgt zo snel mogelijk via de social mediakanalen van Corso Zundert en de website kindercorso.corsozundert.nl. Belangrijk voor nu is dat inschrijven mogelijk is via kindercorso.corsozundert.nl/inschrijven en dat dit kan tot uiterlijk zondag 12 september 16.00 uur.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief