Foto: Addo Sprangers

Start sloopwerkzaamheden voormalig hotel De Roskam

ZUNDERT - Op de plek waar nu nog voormalig hotel De Roskam staat, start projectontwikkelaar Maas-Jacobs komende maandag met de werkzaamheden voor de nieuwbouw. Op deze locatie aan de Molenstraat 1a in Zundert worden 21 appartementen en horeca gerealiseerd.


Maas-Jacobs maakt maandag een aanvang met de sloopwerkzaamheden van het voormalige hotel aan de Molenstraat 1a in Zundert. Naar verwachting start de projectontwikkelaar na de jaarwisseling met de nieuwbouw van 21 appartementen en een horecaruimte. Het achtergelegen parkeerterrein zal in 2023 op de schop gaan, zodat het gelijktijdig met de nieuwbouw wordt opgeleverd.

Versnelling

Dit nieuwbouwplan voorziet ook in die vraag, ziet ook wethouder Patrick Kok, portefeuillehouder Ruimtelijke Ontwikkeling: “Het feit dat alle appartementen nu al zijn verkocht, zegt iets over die enorme vraag naar woningen. In de gemeente Zundert blijven we gestaag werken aan voldoende aanbod. Zundert heeft een versnelling ingezet en die wordt nu echt zichtbaar. In alle kernen wordt volop gebouwd en er zijn plannen in voorbereiding, waardoor ook volgend jaar de nodige bouwproductie wordt verwacht.”

Afsluiting

Tijdens de sloopwerkzaamheden wordt de doorgaande weg enkele dagen afgesloten om aanpassingen te verrichten voor het toekomstige bouwverkeer. De Molenstraat is op 27 en 28 september ter hoogte van de Roskam afgesloten voor autoverkeer. Surf voor meer informatie over het plan naar www.deroskamzundert.nl.

 


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
Vacatures

Diverse functies

o.a. Zierikzee

Interieurbouwer

Baarle-Nassau

Assistent verkoper

Zundert

GASTHEREN EN GASTVROUWEN

Den Bosch en Culemborg

Verzorgende IG

Oude-Tonge