Foto: CDA

Gert-jan Paulussen stopt als raadslid CDA Zundert, opvolger is Jacqueline Aarts

ZUNDERT - Gert-jan Paulussen heeft woensdag zijn raadslidmaatschap voor het CDA opgezegd. De spreekwoordelijke CDA Zundert-jas past hem naar eigen zeggen niet meer lekker. Paulussen wordt opgevolgd door Jacqueline Aarts.


In het persbericht waarin Paulussen zijn vertrek officieel kenbaar maakt, verwijst hij naar de uitdrukking ‘Het past als een jas’. “De CDA Zundert- jas heeft me altijd goed gezeten maar begon de laatste periode wat krapper te zitten en soms wat te knellen,” zo maakt Paulussen duidelijk. “Wanneer de manieren van groei, de wensen en ideeën binnen een partij meer uiteen gaan lopen en de spreekwoordelijke jas niet helemaal lekker meer past, moet je een weloverwogen keuze maken. Ik kijk in dankbaarheid en zonder enige vorm van onvrede terug aan de periode dat ik namens en met het CDA Zundert mijn taak als volksvertegenwoordiger heb mogen vervullen. We zijn nu nog ruim een half jaar voor de verkiezingen van 2022, dit geeft het CDA Zundert de ruimte om de vrijgekomen raadszetel terug in te vullen. Mijzelf geeft het de ruimte om mijn politieke ambities te herijken en met een frisse blik vol vertrouwen naar de toekomst te kijken.”

Nieuwe kansen

Jacqueline Aarts, volgens CDA Zundert de eerstvolgende benoembare kandidaat op de lijst, is door de partij als opvolger van Gert-jan Paulussen naar voren geschoven en neemt dus per direct het raadslidmaatschap over. “Elke situatie, hoe vervelend ook, brengt nieuwe kansen met zich mee,” aldus Louis van den Broek, fractievoorzitter van CDA Zundert, die Paulussen namens zijn partij bedankt voor diens jarenlange inzet en zijn energie. Van den Broek spreekt zijn vertrouwen uit in Jacqueline Aarts. “Wij zien in Jacqueline een bevlogen en enthousiast raadslid die deze situatie aangrijpt als voorbereiding op de nieuwe bestuursperiode.”

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief