Foto: Addo Sprangers

Molenstraat in Zundert afgesloten vanwege werkzaamheden bij De Roskam

ZUNDERT - Bij het voormalige hotel De Roskam aan de Molenstraat 1a in Zundert vinden momenteel aanpassingen plaats voor het bouwverkeer dat hier straks zal aan- en afrijden voor het nieuwbouwproject dat op deze plek wordt gerealiseerd na de sloop van het vroegere hotel. De Molenstraat is vandaag en morgen ter hoogte van De Roskam afgesloten voor autoverkeer.


Hiermee is afgelopen week reeds een aanvang gemaakt. Naar verwachting start projectontwikkelaar Maas-Jacobs na de jaarwisseling met de nieuwbouw van 21 appartementen en een horecaruimte. Het achtergelegen parkeerterrein zal in 2023 op de schop gaan, zodat het gelijktijdig met de nieuwbouw wordt opgeleverd.

Versnelling

Het nieuwbouwplan voorziet volgens wethouder Patrick Kok, portefeuillehouder Ruimtelijke Ontwikkeling, in de vraag naar appartementen: “Het feit dat alle appartementen nu al zijn verkocht, zegt iets over die enorme vraag naar woningen. In de gemeente Zundert blijven we gestaag werken aan voldoende aanbod. Zundert heeft een versnelling ingezet en die wordt nu echt zichtbaar. In alle kernen wordt volop gebouwd en er zijn plannen in voorbereiding, waardoor ook volgend jaar de nodige bouwproductie wordt verwacht.” Surf voor meer informatie over het plan naar www.deroskamzundert.nl.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief