Foto: Addo Sprangers

Dorpsquiz Wernhout in aantocht

WERNHOUT - De Dorpsquiz Wernhout is weer in aantocht. Stichting Gemeenschapshuis Wierenbos, Stichting Hooghe Heerlickheyt Wernhout en Dorpsraad Wernhout hebben hun krachten gebundeld en houden op vrijdag 29 oktober de editie 2021. Inschrijven is vanaf heden mogelijk.


Vanwege het coronavirus moest de Dorpsquiz Wernhout vorig jaar worden afgeblazen. Dit jaar zijn er echter geen belemmeringen om het jaarlijks terugkerende evenement te gouden. De Dorpsquiz Wernhout vindt plaats op vrijdag 29 oktober in gemeenschapshuis Wierenbos aan de Diepstraat 12 in Wernhout en begint om 19.30 uur. De organisatoren nodigen belangstellenden van harte uit om één of meerdere teams samen te stellen en deel te nemen aan de Dorpsquiz 2021. Daarbij gaat het niet alleen om teams van verenigingen. Ook vanuit familie- of vriendenkring, of samen met buurtgenoten, kan worden meegedaan aan de Dorpsquiz Wernhout. Om de sfeer nog verder te verhogen, roepen de organisatoren alle teams op om in clubtenue aan te schuiven. Ook dit jaar wordt gespeeld met teams van drie personen. De opzet van de Dorpsquiz Wernhout is ten opzichte van eerdere jaren onveranderd. Wederom krijgen de deelnemers vragen voorgelegd die gaan over onder andere muziek, sport, tv en film, actualiteiten én uiteraard Wernhout. Hou er rekening mee dat voor iedereen een coronatoegangsbewijs in combinatie met een identiteitsbewijs verplicht is. Wie hier niet over beschikt, wordt toegang helaas geweigerd. Belangstellenden kunnen zich vanaf heden inschrijven. Een deelnameformulier is verkrijgbaar bij gemeenschapshuis Wierenbos. Ook kunt u uw team opgeven via het e-mail adres: wierenbos04@ziggo.nl. Inschrijven kan tot 18 oktober a.s.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief