Marino Vissenberg en Jolie Braspennincx voor hun nieuwe mobiele frituurkraam.
Marino Vissenberg en Jolie Braspennincx voor hun nieuwe mobiele frituurkraam.

Lekkere openingsactie op 19, 20 en 21 november bij ‘t Pleintje

Door: Redactie Bedrijvig Nieuws

KLEIN  ZUNDERT - Op vrijdag 19 november zullen Marino Vissenberg en Jolie Braspennincx hun nieuwe mobiele frituurkraam in gebruik nemen. Tijdens het eerste weekend zullen de snacks heel aantrekkelijk geprijsd zijn.

DOOR HELEEN VERBURG

Nieuwe frituurkraam

De oude kraam is na 23 jaar aan vervanging toe. De nieuwe kraam zal groter zijn en meer mogelijkheden bieden. Ook zal de bakcapaciteit aanzienlijk groter zijn.

Het heeft lang geduurd voordat de kraam geleverd kon worden”, aldus Marino. We kijken er erg naar uit”. En Jolie vult aan: er moet de komende weken nog veel gebeuren om de kraam helemaal af te maken. Zo wordt de wagen nog volledig gespoten en bestickerd. Hierna zal er een prachtige, moderne kraam staan”, klinkt het trots uit haar mond.

De kraam, alsmede de verpakkingsmaterialen en de frituurolie, zullen voldoen aan de laatste eisen op het gebied van duurzaamheid en verantwoord frituren.

Openingsactie

Tijdens het openingsweekend zullen vrijwel alle snacks voor de prijs van 1 of 2 euro worden aangeboden. We hopen dan veel nieuwsgierige klanten te ontmoeten, welke ook even komen kijken naar de kraam en van het voordeel genieten van onze openingsactie”, klinkt het uit Marinos mond. Dit kan er wel toe leiden dat we minder gelegenheid hebben om online bestellingen aan te nemen. Per tijdstip kan dit wel variëren”.

Producten

“De nieuwe kraam zal niet leiden tot een prijsverhoging van onze producten”, geeft Jolie nog aan. “Als de prijzen stijgen, dan is dat het gevolg van een toekomstige prijsstijging aan de inkoopkant van bijvoorbeeld de aardappels, de verpakkingsmaterialen of de energie. Daar ontkomen we dan helaas niet aan”.

Tevens is t Pleintje een samenwerkingsverband aangegaan met Van Lieverlee uit Zundert. Vanaf 19 november leveren zij de halve hanen en de kipsaté. En dan meldt Jolie nog een een leuk detail: deze kipsatés en onder andere de hamburgers kunnen vanaf de 19e ook klaargemaakt worden op de nieuwe bakplaat”.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief