Foto: Addo Sprangers

Voormalig hotel De Roskam geveld door slopershamer

ZUNDERT - Wie nog eens wil zien hoe het voormalige hotel De Roskam in Zundert er ook alweer uitzag, moet het voortaan met het nog beschikbare beeldmateriaal doen. Van het gebouw is sinds deze vrijdag niet veel meer over. Na twee maanden sloopwerk resteert vooral puin.


Maas-Jacobs maakte medio september een aanvang met de sloopwerkzaamheden van het voormalige hotel aan de Molenstraat 1a in Zundert. Naar verwachting start de projectontwikkelaar na de jaarwisseling met de nieuwbouw van 21 appartementen en een horecaruimte. Het achtergelegen parkeerterrein zal in 2023 op de schop gaan, zodat het gelijktijdig met de nieuwbouw wordt opgeleverd.

Versnelling

Dit nieuwbouwplan voorziet ook in die vraag, weet ook wethouder Patrick Kok, portefeuillehouder Ruimtelijke Ontwikkeling: “Het feit dat alle appartementen al zijn verkocht, zegt iets over die enorme vraag naar woningen. In de gemeente Zundert blijven we gestaag werken aan voldoende aanbod. Zundert heeft een versnelling ingezet en die wordt nu echt zichtbaar. In alle kernen wordt volop gebouwd en er zijn plannen in voorbereiding, waardoor ook volgend jaar de nodige bouwproductie wordt verwacht.”

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief