Foto: Still First Dates

Drieling Edward, Manon en Jos schittert in tv-programma First Dates

ETTEN-LEUR - Een primeur gisteravond in het tv-programma First Dates. Voor het eerst deed een drieling mee aan het datingprogramma. Het ging om de 21-jarige drieling Edward, Manon en Jos Snellen uit Etten-Leur. 


Zij waren opgegeven door hun moeder. Van het datingavontuur boekte Manon -in het dagelijks leven student journalistiek- het meeste succes. Zij had direct een klik met de vlotte evenementenorganisator Koen. Het is dan ook geen verrassing dat de twee aankondigden opnieuw op date te gaan. Edward had minder geluk, het gesprek met de 19-jarige fastfoodmedewerkster Tina viel geregeld stil. Zij liet dan ook snel weten geen match te zien in Edward. 

Jos ging op date met pabostudente Carmen. Aan tafel zag het er veelbelovend uit, maar Jos merkte bij de evaluatie op dat hij er toch geen toekomst in zag voor de lange termijn. Manon deed op het einde van het programma nog een oproep voor haar broers: “Wil je met ze op date? Stuur dan een mail!”

Het programma terugkijken? Dat kan op NPO Start

Redactie,
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief