Foto: VV Wernhout

Hoofdtrainer Joost Anthonissen en VV Wernhout gaan langer met elkaar door

WERNHOUT - Joost Anthonissen heeft ook komend seizoen de hoofdmacht van VV Wernhout onder zijn hoede. De club heeft zijn contract met één jaar verlengd.


De trainerscarrousel begint weer te draaien in de wintermaanden. Bij VV Wernhout werd al snel duidelijk dat er van twijfel geen sprake was en dat zowel spelersgroep als bestuur graag zouden verlengen met hoofdtrainer Joost Anthonissen. Laatstgenoemde zelf kende ook geen twijfel en dus konden de handtekeningen onder een nieuwe overeenkomst worden geplaatst. Joost Anthonissen zal hierdoor aan zijn vierde jaar beginnen bij de selectie van VV Wernhout. Na twee seizoenen als trainer van Wernhout 2 is hij dit seizoen, na het plotselinge overlijden van voormalig hoofdtrainer Rudo Gommers in de nacht van 31 juli op 1 augustus, doorgeschoven als hoofdtrainer. In zijn eerste seizoen als hoofdtrainer bleef Wernhout 1 onder Anthonissen tot op heden nog ongeslagen en behaalde het 17 punten uit 7 gespeelde wedstrijden. Op puntverlies staat Wernhout 1 hierdoor zelfs bovenaan in de 4e klasse B. “Als bestuur zijn wij blij met de manier waarop Joost de werkwijze van Rudo heeft gecontinueerd en voortgezet,”zo meldt het clubbestuur op website van VV Wernhout. “Wij zijn dan ook zeer verheugd dat we de samenwerking hebben kunnen verlengen.”

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief