Foto: Stichting Rijsbergse Vliegerdagen

Lichtjesfestival Rijsbergse Vliegerdagen naar maart 2022

RIJSBERGEN- Het Lichtjesfestival van de Rijsbergse Vliegerdagen, dat gepland stond voor zaterdag 29 januari, is vanwege de huidige coronamaatregelen opnieuw verplaatst. De nieuwe datum voor het evenement is zaterdag 12 maart 2022.


Dat meldt René Baremans namens Stichting Rijsbergse Vliegerdagen via Facebook. Na twee jaar ‘vliegerstilte’in Rijsbergen kwam de stichting met het plan om op zaterdag 11 december 2021 als alternatief een Lichtjesfestival te houden in samenwerking met Amarant, Het was daarbij de bedoeling om met led-lampjes verlichte vliegers ten toon te stellen op het Leijakkerplein. De aangescherpte covid-regels gooien toen echter roet in het eten, waarna werd besloten om het evenement op zaterdag 29 januari 2022 te houden. De persconferentie rond de coronamaatregelen afgelopen vrijdag maakten echter duidelijk dat het houden van het Lichtjesfestival deze maand niet mogelijk is. “We zagen dit al aankomen, dus we hebben vorige week al overleg gehad met Amarant,”aldus René Baremans. “Het lichtjesfestival zal nu plaatsvinden op zaterdag 12 maart 2022.” Locatie is Dorpshuis Amarant aan het Leijakkerplein in Rijsbergen. Surf voor meer informatie naar www.rijsbergsevliegerdagen.nl.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
Vacatures

Ervaren service monteur

Halsteren

Bezorger Altena Nieuws

Nieuwendijk, Wijk&Aalburg, Hank, Almkerk, Genderen

Diverse functies

Baarle-Nassau

Allround horecamedewerker

Etten-Leur

Zelfstandig werkend kok

Rosmalen