Foto: Lokaal Perspectief

Lokaal Perspectief komt met kieslijst en programma

ZUNDERT - Lokaal Perspectief heeft haar verkiezingsprogramma en kieslijst vastgesteld. De partij meldt de komende raadsperiode in te gaan met een aansprekend verkiezingsprogramma. En zogezegd te willen oogsten wat haar fractie de afgelopen vier jaar heeft gezaaid.


“De komende raadsperiode willen we vernieuwen en ruimte creëren voor de nieuwe generatie,” laat Lokaal Perspectief weten. “In Piet Geerts (31 jaar, Rijsbergen) hebben we een inhoudelijk sterke, en gemotiveerde lijsttrekker gevonden die deze grote uitdaging durft aan te gaan. Piet is sinds het afgelopen najaar burgerlid namens Lokaal Perspectief en hij heeft laten zien zijn mannetje te staan. Anderzijds is ook Geert Aerts (65 jaar, Rijsbergen), de huidige fractievoorzitter die Lokaal Perspectief op de Zundertse kaart heeft gezet, weer kandidaat voor Lokaal Perspectief als tweede op de lijst. Vanwege drukke werkzaamheden doet hij een stapje terug. Zo hebben we naast vernieuwing ook de gewenste ervaring in huis. Als derde heeft Lokaal Perspectief Gerard Hertsenberg (65 jaar, Achtmaal) bereid gevonden om zich kandidaat te stellen. Gerard is politiek nog een onbeschreven blad en sinds kort burgerlid voor Lokaal Perspectief en wil zich op deze wijze graag inzetten voor de Zundertse gemeenschap. Hij is een echte bruggenbouwer, wat helemaal past bij Lokaal Perspectief. Jac van Oijen en Marlies van Geel zullen de fractie blijven ondersteunen vanuit hun grote maatschappelijke betrokkenheid. Lokaal Perspectief gaat zo met een ijzersterk programma en met een team vol vertrouwen deze verkiezingen en de nieuwe raadsperiode in.” 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief