Afbeelding
Foto: Corine Roks

Nieuwe locatie voor Van Hassel Makelaars Rucphen

Door: Corine Roks Bedrijvig Nieuws

RUCPHEN – Van Hassel Makelaars o.g. in Rucphen is verhuisd naar de Markt. Deze hoeklocatie op de begane grond van appartementencomplex De Vlette ligt op slechts enkel meters afstand van het vertrouwde adres aan het Raadhuisplein. Vooral de meer praktische indeling was doorslaggevend voor de verhuizing, met ook nu een ruimte voor het Rabo Hypotheek Adviespunt waar klanten terecht kunnen voor al hun woonvragen. DOOR CORINE ROKS

Erwin van Hassel, NVM Makelaar/ Register taxateur, over hun dienstverlening “Wij bieden advies en begeleiding bij verkoop en verhuur van bestaande bouw en nieuwbouw voor zowel de particuliere, bedrijfs- en agrarische sector. Ook voor taxaties kunnen klanten bij Van Hassel Makelaars terecht”, waarbij hij toevoegt: “Wij zijn aangesloten bij NVM ( Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs) wat inhoudt dat we een gecertificeerd makelaarskantoor zijn met vakkundige makelaars en taxateurs. Onze mensen zijn prima op de hoogte van de actuele huizenmarkt”.

Collega NVM Makelaar/ Register taxateur, Ton Jochems, over nieuwe projecten: “Hofstede, waarvan de woningen uit de eerste fase al worden opgeleverd. De woningen van fase twee gaan nog dit jaar in de verkoop. Naast Rucphen lopen er mooie nieuwbouwprojecten in Sprundel en Sint Willebrord waarvan alle woningen ook zijn verkocht. We hebben sinds deze week vier luxe tweekappers in Schijf in de verkoop, gelegen op een prachtige locatie aan de Nieuwe Zoek”.

Van Hassel Makelaars opende in 2005 haar kantoor in Rucphen, het hoofdkantoor bevindt zich in Zundert. “We hebben destijds gekozen voor een makelaarskantoor in Rucphen vanwege de te verwachten groei. Een aantal nieuwbouwprojecten binnen deze gemeente zitten nog in de planning, maar hier kunnen we nog niet op vooruit lopen”. Tot slot melden de heren: “We zaten al prima, maar nu zitten we nog centraler”.

Van Hassel Makelaars O.G.
Raadhuisstraat 19, 4715 CB Rucphen
0165 348 545
og@vanhasselmakelaars.nl
www.vanhasselmakelaars.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief