Nikki Pijnenburg is de nieuwe eigenaar van Dierenartsenpraktijk Het Ambacht.
Nikki Pijnenburg is de nieuwe eigenaar van Dierenartsenpraktijk Het Ambacht. Foto: Dierenartsenpraktijk Het Ambacht

Nieuwe eigenaar voor Dierenartsenpraktijk Het Ambacht

Door: Tess Mutsters Bedrijvig Nieuws

ZUNDERT - Drie jaar geleden verhuisde paardenarts Nikki Pijnenburg naar Zundert, waar ze haar ambulante praktijk voor gebitsbehandelingen verder uitbouwde. Een paar weken geleden kwam Dierenartsenpraktijk Het Ambacht op haar pad en vanaf 1 april is ze de eigenaar van deze praktijk.

“Door persoonlijke redenen kan de huidige eigenaar niet doorgaan met de praktijk,” vertelt Nikki. Er werd gezocht naar een nieuwe eigenaar en Nikki zag dit als een goede kans.
“Dit is voor mij echt een mooie mogelijkheid en ik heb hier vaak over gedroomd. Het is natuurlijk wel spannend, nu het zo plotseling gaat gebeuren, maar ik heb er heel erg veel zin in.”
Bij Dierenartsenpraktijk Het Ambacht kan iedereen met zijn of haar huisdier terecht en Nikki is zeker van plan om dat zo te houden. “We willen graag altijd klaar staan voor de klanten, buiten openingstijden ook door middel van een goede dienstregeling met buurtpraktijken,” vertelt ze. Nikki heeft zich gespecialiseerd in tandheelkundige behandelingen bij paarden en zal zich daar voornamelijk op blijven focussen.

Dierenarts Chantal en assistenten Tessa, Tamara en Iris werken dagelijks op de praktijk om ieders huisdier daar te behandelen. Nikki benadrukt dat er altijd voldoende aandacht is voor de klant en de dieren. “We willen de best passende zorg bieden. Je bent bij ons geen nummertje, dus we nemen echt de tijd voor een consult of behandeling. Ook voor dieren wordt op medisch gebied steeds meer mogelijk en daar zitten we bovenop. Zo zorgen we dat we altijd kwaliteitszorg kunnen bieden.” Dat de praktijk nu een nieuwe eigenaar krijgt, maakt niet dat er direct heel veel voor de klanten zal veranderen.
Het vertrouwde team blijft immers bestaan, maar Nikki gaat wel met een frisse visie de praktijk voortzetten. In de loop der jaren hoopt ze de praktijk misschien nog wel uit te kunnen breiden. “Maar eerst hier maar eens mee starten,” zegt ze enthousiast.

Dierenartsenpraktijk Het Ambacht
De Ambachten 21, 4881 XZ Zundert
tel. (076) 7002190
dierenartsenpraktijkhetambacht.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief