Foto: Charles van Campenhout

Corsominnend Zundert geniet van Vaandelfeest

KLEIN ZUNDERT - Corsominnend Zundert snakte er wel naar, nadat het coronavirus de voorbije twee jaren roet in het eten gooide: eindelijk kon het Vaandelfeest weer worden gehouden.


Zaterdagavond, in de corsotent van buurtschap Klein Zundert aan de Pastoor van Vessemstraat, konden de corsofanaten na de presentatie van het door leden van de buurtschap vervaardigde vaandel eindelijk losgaan op het traditionele feestje dat de overgang tussen het oude en nieuwe corsojaar markeert. Met de band Still Blue en Corsohuis dj’s Disco for You konden de beentjes al snel van de vloer. De organisatievan het Vaandelfeest lag in handen van buurtschap Klein Zundert dat vorig jaar op de eerste zondag van september de begeerde hoofdprijs in ontvangst nemen tijdens het vanwege het coronavirus inderhaast in het leven geroepen ‘stilstaande corso’ op het CLTV-terrein. Haar wagen ‘Murica, F*ck Yeah’, van het Ontwerperscollectief KleinZundert won met 634 punten en kreeg ook nog een pluim uitgereikt. Alle reden om dit jaar uit te pakken met een extra mooi Vaandelfeest.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief