Foto: Addo Sprangers

Fototentoonstelling Corso Zundert in aantocht

ZUNDERT - Corsoliefhebbers kijken er elk jaar weer naar uit: de fototentoonstelling van Corso Zundert. Afgelopen winter moest de expositie vanwege het coronavirus worden uitgesteld, maar op zaterdag 14 mei is het dan eindelijk zover en kan deze worden bezocht.


De fototentoonstelling staat geheel in het teken van de laatste en ook bijzondere editie van Corso Zundert 2021 en wordt van 14.30 uur tot 16.30 uur gehouden in het CorsoCentrum aan de Industrieweg 3. Benieuwd welke foto’s in de prijzen zijn gevallen? Loop dan 14 mei zeker even binnen. Wil je graag nog meedoen aan de fotowedstrijd? Stuur je foto’s dan vóór 10 mei in. Surf voor meer informatie naar www.corsozundert.nl/fotowedstrijd. Alle foto’s die op enige wijze een blik geven van voor- of achter de schermen van het evenement van dit corsojaar kunnen worden ingediend. Het gaat om beelden die de kleurenpracht van de bloemen en de grootsheid van de wagens tonen, maar vaak ook de passie van de corsobouwers, de saamhorigheid binnen de buurtschappen, de beleving van bezoekers en medewerkers of verrassende details.  Ben je nieuwsgierig naar de organisatie, heb je leuke ideeën of wil je graag een bijdrage leveren aan het Zundertse Corso? Dan ben je deze middag ook van harte welkom om met de organisatie in gesprek te gaan.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief