<p>Cilia Mathijssen en Sandra de Jong zetten namens DJA hun schouders onder de Avond4Daagse Zundert.</p>

Cilia Mathijssen en Sandra de Jong zetten namens DJA hun schouders onder de Avond4Daagse Zundert.

(Foto: Tess Mutsters)

‘Vanwege lustrum maken we dit jaar extra feestje van Avond4Daagse Zundert’

ZUNDERT - Van 17 tot en met 20 mei vindt de Avond4Daagse Zundert weer plaats. Deze keer met een extra feestelijk tintje. Het is namelijk de vijfde editie van het evenement en dat betekent dat het eerste lustrum mag worden gevierd.  Als enthousiast lid van DJA werkt Cilia Mathijssen al sinds 2016 mee aan de Avond4Daagse, dat doet ze onder andere samen met Sandra de Jong, ook van DJA. 


Vanuit ‘t Stokperdje werd het idee namelijk geopperd om de Avond4Daagse weer opnieuw op te starten, nadat deze was gestopt na 2003 wegens te weinig deelnemers. Dit jaar bestaat het populaire wandelevenement alweer vijf jaar. Van te weinig deelnemers was het eerste jaar in ieder geval geen sprake. “‘Er deed meteen 500 man mee,” vertelt Cilia enthousiast. Ook nu door corona de Avond4Daagse de afgelopen twee jaar niet door kon gaan, zijn er alweer veel aanmeldingen. Sandra: “In coronatijd zijn mensen wel meer gaan wandelen, misschien zijn ze het wel meer gaan waarderen.” Cilia en Sandra zijn enthousiast over de Avond4Daagse. “Het is altijd hartstikke gezellig, je doet er ook veel contacten op,” vertelt Cilia. Ook vertelt ze dat er veel aandacht wordt besteed aan de routes die worden gelopen. “We zetten de routes expres door de nieuwe wijken uit. Mensen zijn toch vaak nieuwsgierig hoe die eruit zien en zo komen ze er toch eens langs. Dit jaar maken we er een extra feestje van, vanwege het lustrum, en zetten we bijvoorbeeld een luchtkussen weg.”

 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/zundert&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief