Foto: ZuDoQu

Derde editie ZuDoQu in aantocht

ZUNDERT - Je kennis over Zundert en andere onderwerpen meten met andere teams. Dat staat komende zaterdag centraal bij de ZuDoQu, de afkorting voor Zundertse Dorps Quiz.


Het is een quiz waar heel de gemeente Zundert, jong en oud, na inschrijving aan kan meedoen. Voor deze editie hebben zich 46 teams ingeschreven. De inschrijftermijn is inmiddels verstreken. In 2019 vond de eerst editie plaats. Vanwege het coronavirus kon er in 2020 geen ZuDoQu worden gehouden en vond de voor deze jaargang bedoelde editie uiteindelijk plaats in oktober 2021. Zaterdag 14 mei komt elk team zijn quizboek ophalen bij Café De Ossekop en om 18.00 uur mogen ze zo snel mogelijk met het quizboek naar hun quizlocaties. Het ZuDoQu-quizboek bevat tien hoofdstukken met vragen over onder andere. Zundert, maar ook over andere onderwerpen. hiernaast zijn er doe-opdrachten, waarvoor iemand van het team op pad zal moeten gaan. Elk team dient zijn quizboek om uiterlijk 22.00 uur weer in te leveren bij Café De Ossekop. De finale en prijsuitreiking is twee weken later op zaterdag 28 mei bij Café Schuttershof. Bij het finalespel vallen ook nog punten te verdienen, waarna aan het einde van de avond de winnaar van ZuDoQu 2022 bekend wordt gemaakt. De organisatie van de ZuDoQu is in handen van Sigrid, Lianne, Elly, Ellen, Laura, Mark en Bas. Surf voor meer informatie naar www.zudoqu.nl.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief