<p>Sophie van Hooijdonk, Pepijn Wouters en Jente van Gastel.</p>

Sophie van Hooijdonk, Pepijn Wouters en Jente van Gastel.

(Foto: Tess Mutsters)

‘Gezelligheid troef bij Corso Zonder Grenzen’

KLEIN ZUNDERT - Als deel van de organisatie staan Sophie van Hooijdonk, Pepijn Wouters en Jente van Gastel te popelen om zondag 26 juni alle spellen van Corso Zonder Grenzen in goede banen te leiden. 


Ondanks dat ze alle drie razend enthousiast zijn over Corso Zonder Grenzen, heeft slechts één van hen ooit zelf meegedaan aan het evenement. “Dat is al heel lang geleden. Toen zat ik nog niet echt bij een buurtschap en deed ik met een groepje vriendinnen mee,” vertelt Sophie. Dat ze zelf nog nooit mee hebben gedaan, komt door het feit dat het evenement jaarlijks door hun buurtschap wordt georganiseerd, zeggen ze zelf. “Maar we testen af en toe natuurlijk wel wat spellen uit,” lacht Pepijn. Zo zorgen ze ervoor dat de spellen die ze bedacht hebben, ook echt werken, al blijkt dat niet altijd feilloos te gaan. “Een paar jaar geleden hadden we bijvoorbeeld een katapult. Bijna iedereen van de buurt kreeg het voor elkaar om dat ding af te schieten, maar toen de teams het op de dag zelf gingen doen, lukte het bijna niemand,” vertelt Jente. Dat het enthousiasme over het evenement toch zo in de groep zit, ondanks dat de meesten nog nooit mee hebben gedaan, komt volgens hen omdat het zo’n leuk evenement is. Jente: “Het is echt heel gezellig. Er is ook veel afwisseling en tussendoor is er meer dan genoeg tijd om op het terras te zitten.” Inschrijven voor Corso Zonder Grenzen kan tot en met vrijdagavond 24 juni. 

 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/zundert&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief