Ilse en Maikel voor de showroom in Rijsbergen.
Ilse en Maikel voor de showroom in Rijsbergen. Foto: Autobedrijf Janssen

Open dagen bij Autobedrijf Janssen in Rijsbergen

Door: redactie Bedrijvig Nieuws

RIJSBERGEN - Op 1 april 2021 bestond Autobedrijf Janssen een halve eeuw. Jos Janssen is de grondlegger van het bedrijf en samen met zijn vrouw Corry en later zoon Maikel Janssen is er flink aan de weg getimmerd.


Inmiddels maakt Maikel samen met zijn vrouw Ilse deel uit van een 13-koppig team gedreven medewerkers. ‘ik ben erg trots op ons team, samen bieden wij service in de breedste zin van het woord. Wij zijn hét alternatief voor de merkdealer.’ aldus Maikel. ‘Wij kennen onze klant en zijn transparant. Met kwaliteit in de werkplaats en gratis vervangend vervoer kunnen wij het verschil maken.’ Autobedrijf Janssen is klaar voor de toekomst met een moderne werkplaats, poetsafdeling, verhuur van bussen en verkoop van occasions en brommobielen.
Omdat het 50-jarig jubileum vorig jaar niet gevierd kon worden staan er dit jaar twee open dagen op het programma op zaterdag 2 en zondag 3 juli. Beide dagen is Autobedrijf Janssen geopend van 12 tot 17 uur. Deze dagen zullen de medewerkers u met veel plezier een rondleiding geven door het bedrijf. Er zijn diverse demo’s waarbij de monteurs een kijkje in de keuken geven. Ook de autopoetser laat u zien hoe hij van iedere auto weer een pareltje kan maken.


Daarnaast zijn er activiteiten voor jong en oud, laat u verrassen door de rondlopende goochelaar, u kunt racen in één van de race simulatoren, prijzen winnen bij diverse spellen en uiteraard is er Formule 1 op groot scherm. De kinderen kunnen zich uitleven op de springkussens, prijzen winnen met de Disney Cars slotracebaan en wie wil er nu niet de zwaailichten van de Wegenwacht voertuigen zelf bedienen? Er staat een drankje en lekkere hap voor u klaar, Autobedrijf Janssen trakteert! U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen. Voor meer informatie neemt u een kijkje op de website: www.autobedrijfjanssen.com

Autobedrijf Janssen, Ettenseweg 81, 4891XT Rijsbergen
Tel.nr: 076-5962323 www.autobedrijfjanssen.com



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief