Wethouder Bogers geflankeerd door de dames Bastiaansen en Geenen
Wethouder Bogers geflankeerd door de dames Bastiaansen en Geenen Foto: Charles Luijten

Vernieuwde website VVV laat inwoners en toeristen zien wat er te doen is in Zundert

Door: Charles Luijten Algemeen

ZUNDERT - Sinds vrijdag heeft VVV-Zundert een nieuwe website. De website werd feestelijk ‘geopend’ door wethouder Ralf Bogers.

Met een druk op de knop van de voor hem liggende laptop opende Zunderts Wethouder Ralf Bogers de nieuwe website van kantoor VVV-Zundert dat in het Van Goghhuis is ondergebracht. “Prachtig wat jullie samen ervan hebben weten te maken. Zundert heeft toeristisch gezien heel wat te bieden, de website omvat daarvan een heleboel en draagt dat mede in het belang van de gemeente op riante manier uit” zei wethouder Ralf Bogers tegen Eva Geenen en Stephanie Bastiaansen. De dames hebben samen het ontwerp gemaakt.

Zichtbaar maken
Platform recreatie en toerisme (Pret) en VVV Zundert hebben de krachten gebundeld en een gezamenlijk website ontwikkeld. Eva Geenen van VVV-Zundert vertelde dat het uitbrengen van een nieuwe versie na vijftien jaar niet voor niets is gezien zich in Zundert allemaal afspeelt en te zien is. “We willen Zundert meer zichtbaar maken. Het blijft immers niet bij bloemencorso en het museum Vincent van Goghhuis, er is veel meer dan dat Zundert te bieden heeft. Zo zijn de Zundertse Trappist, de leuke winkeltjes en vooral ook verschillende landgoederen mooie monumenten om die in de etalage te zetten” zei Eva Geenen.

De opening van de nieuwe website, in het bijzijn van diverse genodigden, had een feestelijk tintje. Zo was er naast koffie met gebak de gelegenheid Zunderts Trappist te proeven.

De nieuwe website bekijk je hier www.visitzundert.com.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief