Foto: Facebook Buurtschap Veldstraat

Kees Bullens neemt het stokje over van Corné Backx als voorzitter van buurtschap Veldstraat

ZUNDERT - Buurtschap Veldstraat heeft een nieuwe voorzitter. Corné Backx wordt opgevolgd door Kees Bullens.


“Na alle speculaties van afgelopen tijd mag het nu eindelijk bekend worden, wie zal onze nieuwe voorzitter zijn? Vanaf het nieuwe jaar zal Corné Backx aftreden als voorzitter. Hij zal opgevolgd worden door: Kees Bullens!”, laat het buurtschap weten op Facebook. Kees zal vanaf 2023 voorzitter worden van buurtschap Veldstraat. 

Met Kees als toekomstige voorzitter moest het bestuur op zoek naar een nieuwe penningmeester. En ook die is gevonden. Een oude bekende uit het bestuur. Niek van Overveld zal, samen met Linda van Overveld als ondersteuning, de taak van penningmeester gaan vervullen. “Ook verandert er nog iets binnen het bestuur. Stefan van Erk heeft besloten af te treden als teamcaptain ‘poen’. Hier hebben we uiteraard ook een enthousiasteling voor gevonden! Jolanda Havermans zal zich vanaf het komende jaar bij het bestuur voegen als teamcaptain ‘poen’. Zo zal het bestuur weer compleet zijn”. 


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief