Afbeelding
Foto: Charles van Campenhout

Sandraudiga annuleert damestoernooi en toernooi voor overige elftallen

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

ACHTMAAL - Twee jaar achter elkaar kon het jaarlijkse Sandraudiga-toernooi niet doorgaan. Maar komend weekend zal het toernooi eindelijk weer plaatsvinden. Dat zal echter wel in afgeslankte vorm zijn, heeft de organisatie bekend gemaakt. Zowel het damestoernooi als het toernooi voor overige elftallen gaat niet door.

“In overleg met de Sandraudigacommissie is het toernooi voor overige elftallen (zaterdagmiddag) en het damestoernooi (zondagochtend) afgelast. Gezien de weersvoorspellingen is het niet verantwoord om deze toernooien door te laten gaan. Daarnaast waren meerdere elftallen voor deze toernooien verhinderd”, laat de organisatie weten.

Het Heren 1 toernooi gaat wel door. De wedstrijden op vrijdagavond blijven op dezelfde tijden staan. De wedstrijden welke eerder op zondagmiddag gepland stonden, worden verschoven naar de zondagochtend.  

Het Sandraudiga-toernooi is een vriendschappelijk toernooi waaraan zes clubs uit Zundert en omgeving deelnemen: VVR, VV Zundert, VV Wernhout, VV Moerse Boys, VV Achtmaal en VV Schijf. De laatste winnaar - van twee jaar geleden dus - is VV Zundert, op dit moment houder van de wisselbeker.  



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief