Afbeelding
Foto: De Bode

Inbraak bij VV Zundert: Kluis met inhoud en geld uit de elftalpotten gestolen

Door: Hanneke Marcelis Politie

ZUNDERT - Er is ingebroken bij VV Zundert. De inbraak werd vanochtend ontdekt. Er is onder andere een kluis met inhoud meegenomen.

Criminelen hebben ingebroken bij de kantine van VV Zundert. Dat is afgelopen nacht gebeurd. De dieven zijn via het raam van het secretariaat binnen gekomen. Ze hebben de spijlen die het raam beschermen omgebogen. 

Wat er exact is weggenomen, is nog niet duidelijk. Wel is bekend dat er onder andere een kluis met inhoud is gestolen. Ook is er een extra pinkassa meegenomen en is geld uit de elftalpotten gestolen. 

De politie is op zoek naar getuigen. “Vanaf de parkeerplaats, behorende bij het complex, zou er rond het tijdstip van de inbraak een verdacht voertuig zijn weggereden. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de @politie_weerijs, telefonisch via 0900-8844 of online via het contactformulier op www.politie.nl. Liever anoniem? Neem dan contact op met @meldmisdaadanoniem, telefonisch via 0800-7000 of online via het meldformulier op www.meldmisdaadanoniem.nl”, laat de politie weten.

Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief