Foto: Yasmin Hargreaves

Albert Heijn Zundert na ingrijpende verbouwing weer open

ZUNDERT - Na een ingrijpende verbouwing is de Albert Heijn in het hart van Zundert vandaag om 11:00 uur feestelijk geopend. De supermarkt biedt een uitgebreid assortiment met heel veel verse producten. De eerste reacties van klanten op de vernieuwde winkel zijn positief. Supermarktmanager Rick van den Heijkant: “We krijgen complimenten over de moderne uitstraling, de lekker ruime afdelingen en het gevarieerde aanbod. Iedereen is enthousiast.”


Albert Heijn aan de Molenstraat 58 is flink vergroot, mede dankzij een aanbouw aan de achterzijde. De winkel biedt daarom ook meer werkgelegenheid. Mensen die interesse hebben in een baan kunnen zich aanmelden via www.ahzundert.nl. “Of kom langs in de winkel. Je bent van harte welkom”, aldus de supermarktmanager. Albert Heijn Zundert is elke dag open van 8:00 tot 21:00 uur. De winkel beschikt over ruime parkeergelegenheid; parkeren is gratis.


 Foto: Yasmin Hargreaves


 Foto: Yasmin Hargreaves


Foto:Yasmin Hargreaves

Redactie,
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief