Foto: Café Den Bels

Eigenaren Café Den Bels en SportCafé De Cup op zoek naar opvolging

ZUNDERT - De eigenaren van Café Den Bels en SportCafé De Cup gaan stoppen met het exploiteren van hun zaken. Dat vervelende nieuws hebben zij gisteren met de buitenwereld gedeeld. “Het besluit valt ons zwaar”


Eigenaren Ricardo en Bart maakten gisteren bekend dat zij binnenkort gaan stoppen met het exploiteren van hun Café Den Bels en SportCafé De Cup. Ze zijn momenteel op zoek naar opvolging. “We zullen maar met de deur in huis vallen”, aldus het tweetal. ”We gaan stoppen.”

“Na een aantal roerige jaren waarin onzekerheden, op het gebied van persoonlijke gezondheid en welzijn, een serieuze invloed hebben gehad (om over corona nog maar te zwijgen), zijn we tot dit besluit gekomen.”

Wat nu?
Ricardo en Bart laten weten dan het café niet van het ene op het andere moment acuut dichtgaat. “We draaien in principe door tot we nieuwe uitbaters gevonden hebben voor onze zaken en tot die tijd willen we voor jullie klaar blijven staan.”

Het was een enorm lastige beslissing voor de uitbaters om de stekker uit ‘hun’ café te trekken. “Het is geen lichtzinnige beslissing en het besluit valt ons dan ook zwaar. Natuurlijk ontvangen we jullie nog steeds maar al te graag, dus is het nog geen afscheid.”

Bregje Kop

Lees ook

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief