Foto: Addo Sprangers

Politie zoekt getuigen en beeldmateriaal woninginbraak Poteindplein

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - Team Weerijs van de politie is op zoek naar getuigen en/of beeldmateriaal met betrekking tot de woninginbraak die maandagmiddag tussen 16.45 uur en 17.15 uur plaatsvond aan het Poteindplein in Zundert.


De inbreker werd op heterdaad betrapt, sloeg op de vlucht en verwondde hierbij twee personen. De bewoonster ontdekte rond 17.15 uur een inbraak. Er was een ruit vernield. In de woning, boven een winkel, zag ze een vreemde man, waarop ze het hard op een gillen zette. Omstanders schoten haar te hulp. De inbreker sloeg op de vlucht. Hierbij verwondde hij de bewoonster en een buurtbewoner die haar te hulp schoot. Het tweetal is door medewerkers van de ambulancedienst onderzocht. Ze hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft de zaak in onderzoek. De inbreker is nog spoorloos.

Burgernet

Via Burgernet wordt gevraagd wie er wellicht personen heeft gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen, of er verdachte voertuigen (auto's, bromfietsen) in de straat of in de buurt zijn gesignaleerd, of er misschien informatie bekend is via andere getuigen, en of er wellicht camerabeelden en foto's zijn welke van belang kunnen zijn voor het onderzoek. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief