Foto: Addo Sprangers

Uitstapje Sint Bavoschool in teken van afscheid directeur Willem Melis

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - Een drukte van belang aan de Kerkakkerstraat in Rijsbergendeze donderdagochtend. De reden? Een konvooi van bussen gevuld met leerlingen van basisschool Sint Bavo.


Begeleid door schoolpersoneel en ouders maken de scholieren een schoolreisje naar De Efteling. Het uitstapje staat voor een belangrijk deel in het teken van het afscheid van directeur Willem Melis, wiens taken per 1 mei worden overgenomen door zijn opvolger Jac Verschueren. Naast het uitoefenen van de functie van directeur zal laatstgenoemde zich gaan bezighouden met  de verdere ontwikkeling van het IKC-concept. Willem Melis neemt op 8 mei, na een dienstverband van bijna 18 jaar bij Stichting Katholiek Onderwijs Rijsbergen (SKOR), officieel afscheid. Belangstellenden kunnen hem dan op school van 11.30 uur tot 12.30 nog even persoonlijk de hand schudden. Op de achtergrond zal hij voor een zorgvuldige overdracht nog beschikbaar zijn tot de zomer.


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief