Foto: Addo Sprangers

Inbraakpoging bij Eye Wish in Zundert

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - Aan de Molenstraat in Zundert heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een inbraakpoging plaatsgevonden. Daarbij is getracht de toegangsdeur van het pand te forceren.


De deur raakte hierbij ontzet en is flink beschadigd, maar de dader of daders hebben de winkel niet kunnen betreden. In augustus 2014 werd Eye Wish in Zundert al eens getroffen door een brutale ramkraak. De daders gingen er toen vandoor met in totaal 150 dure merkzonnebrillen van onder meer Ray-Ban, Gucci en Carrera. Toen kwamen de daders vermoedelijk binnen door de deur te rammen met een auto, waarna ze de buizen met rekken brillen zo van de muur af trokken om vervolgens in de nacht te verdwijnen. De plaatsvervangend bedrijfsleidster van Eye Wish acht het niet onwaarschijnlijk dat achter de nu mislukte inbraakpoging dezelfde gedachte is schuilgegaan. "De zomer is in aantocht. Wie zonnebrillen wil verkopen, is ze dan zó kwijt." De politie heeft de zaak in onderzoek.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief