Foto: Sandragrafie

Wie wordt de nieuwe burgemeester van de gemeente Zundert?

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - De burgemeestersprocedure in Zundert is nu zover gevorderd dat komende donderdag de kandidaat bekend wordt gemaakt die door de Zundertse gemeenteraad wordt aanbevolen aan minister Kajsa Ollongren om de nieuwe burgemeester van Zundert te worden.


De minister bereidt vervolgens een Koninklijk Besluit voor, dat door Zijne Majesteit de Koning Willem Alexander wordt ondertekend. Op dat moment heeft Zundert een nieuwe burgemeester. De planning is erop gericht dat de nieuwe burgemeester op 1 juli 2019 kan starten. Leny Poppe-de Looff fungeert momenteel nog als waarnemend burgemeester.De bekendmaking van de kandidaat zal plaatsvinden in een openbare raadsvergadering op donderdag 9 mei om 21.00 uur in de Annakapel in Zundert. Belangstellenden kunnen daarbij aanwezig zijn, want het is een openbare raadsvergadering. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief