Foto: Charles Luijten

Trekkertrek Zundert belooft spanning en sensatie

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - Buurtschap Stuivezand en de Nederlandse Truck- en Tractorpulling Organisatie (NTTO) hebben hun krachten gebundeld voor de jaarlijkse wedstrijd aan de Stuivezandseweg. Tijdens de Trekkertrek Zundert op zaterdag 18 mei staat de Nederlandse top van de machines van de NTTO er weer opgesteld.


Stuivezand is het kleine stukje Zundert dat vorig jaar rap bekendheid kreeg bij de Nederlandse pullers. Na vele jaren afwezigheid van de NTTO bracht een klein clubje deze organisatie weer terug naar Zundert. En met succes. Het technisch geweld én de afterparty trokken tal van bezoekers. De NTTO was dik tevreden en ook de buurtschap was content. In 2019 zijn er al weer wat verbeteringen gerealiseerd. Ook is er gewerkt aan de verbetering van de kleibaan. Dit om ook op 18 mei weer een grandioze afsluiter te kunnen garanderen.

Tractoren
Naast de standaard en supersport machines zijn er dit jaar machines in een nieuwe klasse te bewonderen: de Standaard XL. Standaardmachines met cabine, maar onderhuids verbouwd tot supersporttractor met een gewicht van acht ton maar met een enorm vermogen. 'Last but not least' is de komst van diverse tractoren uit de eredivisie van de NTTO naar Zundert aangekondigd.Vanaf 15.00 uur is er op de twee banen aan de Stuivezandseweg volop actie. Omstreeks de klok van 21.30 uur treden de DJ's Willem en Stravox de weer aan om tent tot in de late uurtjes goed op zijn kop te zetten. Voor de Zundertse DJ's Zolav, Franky Dux en Maurice is die taak weggelegd op vrijdagavond 17 mei. Het weekeinde van vrijdag 17 en zaterdag 18 mei belooft dus bol te staan van spanning, sensatie, sfeer en ambiance. Stichting trekkertrek Zundert en de NTTO heten alle belangstellenden graag van harte welkom. Surf voor meer informatie naar www.trekkertrekzundert.nl. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief