Foto: Charles van Campenhout

Eerste lustrum Oktoberfest Zundert in aardbeienhal CLTV

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - De vijfde editie van het Oktoberfest wordt gehouden in de aardbeienhal van de CLTV. Dat meldt de Koninklijke Harmonie Nut en Vermaak, de organisator van het spektakel. Belangrijkste reden is het de voorbije jaren explosief gegroeide bezoekersaantal.


Het was in oktober 2015 voor het eerst dat de toenmalige jubileumcommissie van de Koninklijke Harmonie Nut en Vermaak een Oktoberfest organiseerde. Wat gold als een probeersel zorgde er voor dat de zaal en café Victoria uitpuilden. Het was een ongekend succes met 450 bezoekers. Veel verzoeken voor toegangskaarten konden niet worden gehonoreerd

Samenwerking

Daarom werd een locatie gezocht waar we meer bezoekers konden ontvangen. Die werd gevonden we in tennishal De Leeuwerik. Daar buurtschap 't Stuk veel ervaring had met de organisatie van de Corsosong op deze locatie werd haar medewerking in de organisatie gevraagd. Er volgde een enthousiaste samenwerking in de jaren 2016, 2017 en 2018. Daarmee groeide ook het bezoekersaantal explosief. Logistiek liep de organisatie hierdoor steeds meer tegen problemen aan. In goed overleg werd daarom op zoek gegaan naar een andere locatie. Die werd gevonden op het grote terrein van de CLTV in de aardbeienhal. Deze is niet alleen veiliger maar logistiek beter toegankelijk.

Programma

De organisatie is inmiddels al ver gevorderd met het invullen van het programma. De komende editie kunnen de bezoekers in ieder geval een andere indeling, versiering, licht en geluid verwachten, zo meldt zij. Hiervoor zijn inmiddels al diverse acts op het gebied van Oktoberfestmuziek vastgelegd, met als hoofdact de Spitzenband Alpenparty. Het Oktoberfest Zundert vindt dit jaar plaats op zaterdag 12 oktober vanaf 17.00 uur. Surf voor meer informatie en kaarten naar www.stichtingvriendenvannutenvermaak.nl. De start van de kaartverkoop is zoals gebruikelijk tijdens de Aardbeienfeesten op 29 en 30 juni.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief