Foto: Petra Bork-Pixelio

Nieuwbouw van nog eens 41 woningen in Rijsbergen

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - Als het aan het Zundertse college ligt, gaat komend jaar nog de schop in de grond bij de onlangs opgeleverde nieuwbouwwijk De Groene Kamers in Rijsbergen. Het is de bedoeling dat dan in het gebied tussen de Ettenseweg en de Bredaseweg een start wordt gemaakt met de realisatie van maximaal 41 woningen.


Na de succesvolle afronding van nieuwbouwwijk De Groene Kamers fase 1 wordt nu fase 2 opgestart vanwege de grote woonbehoefte, zo meldt de Gemeente Zundert. Het plan omvat twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen en levensloopbestandige patiowoningen. De procedure wordt in de zomer opgestart.

Inloopavond

Gemeente Zundert en SoMa Vastgoed B.V. houden gezamenlijk een inloopavond op woensdag 10 juli. Tussen 19.00 uur en 20.30 uur zijn belangstellenden van harte welkom in de Harmoniezaal van Café Marktzicht in Rijsbergen (ingang via de entree van de zaal aan de Lagestraat 1). Tijdens de inloopavond zal het plan worden toegelicht, kunt u het voorontwerpbestemmingsplan inzien en is er gelegenheid om vragen te stellen.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief