Foto: Addo Sprangers

'Loesje' in het geweer tegen verkeershufters Molenstraat

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - De herinrichting van de Molenstraat in Zundert heeft ook een aantal nieuwe spelregels met zich meegebracht. Spelregels waar lang niet iedereen zich aan houdt. Met her en der in de straat opgehangen posters maant het fictieve meisje Loesje de spelbrekers hun gedrag te verbeteren.


Althans: via iemand die zich voordoet als Loesje, de organisatie in Arnhem die via haar posters is uitgegroeid tot een international fenomeen. Een woordvoerster van Loesje meldt namelijk dat haar organisatie niets van doen heeft met de actie in Zundert. Via de posters aldaar worden vrachtwagenchauffeurs er fijntjes op gewezen dat rijden door de Molenstraat tegenwoordig niet meer is toegestaan en wordt automobilisten duidelijk gemaakt dat de Molenstraat een fietsstraat is waar de auto te gast is. De kern van de boodschap is duidelijk: houd je gewoon aan de regels.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief