Beeld van een van de voorgaande edities van de Sarahdag in Rijsbergen.
Beeld van een van de voorgaande edities van de Sarahdag in Rijsbergen. (Foto: archief Weekblad de Bode)

In startblokken voor Sarahdag Rijsbergen

  Algemeen,Nieuws

RIJSBERGEN - Voor vrouwen die dit jaar de bijzondere leeftijd van 50 jaar bereiken of hebben bereikt, is het een unieke kans om Sarah te zijn samen met tientallen leeftijdsgenoten: we hebben het over deelname aan de Sarahdag in Rijsbergen.


Decennia geleden stonden onder meer Corrie Vriends en Rietje Snellen aan de wieg van de in 1988 officieel gelanceerde Sarahdag in Rijsbergen,welke ieder jaar traditiegetrouw op de laatste dag van augustus wordt gehouden. Vorig jaar gebeurde dat dankzij een nieuw bestuur in een splinternieuw jasje. Aan het aantal vrouwen dat zich ieder jaar aanmeldt - voor de laatste editie waren dat er maar liefst 135 - is prima te merken dat er nog steeds veel behoefte is om samen stil te staan bij het bereiken van de 50-jarige leeftijd, een ware mijlpaal. Dit jaar bestaat die mogelijkheid op zaterdag 31 augustus, en wel voor alle Sarah's die in 1969 zijn geboren. Om 13.00 staat de officiële opening op het Lindekensplein in Rijsbergen op het programma, waar een groepsfoto zal worden genomen samen met burgemeester Joyce Vermue. Belangstellende Sarah's kunnen zich aanmelden via www.sarahdagrijsbergen.nl.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief