Foto: Charles van Campenhout
FOTOALBUM

Corso Zundert gesprek van de dag

  Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - Terwijl de twintig buurtschappen het traditionele feestje op corsomaandag al zijn gestart, wordt er in Zundert en omgeving natuurlijk weer volop gesproken over de uitslagen van Corso Zundert.


Buurtschap Tiggelaar ontving zowel de winnende beker als de 3e Publieksprijs. De tweede plaats op de ranglijst van de vakjury, de 1e Publieksprijs én een Pluim, kwamen in handen van buurtschap Klein-Zundertse Heikant dat vorig jaar nog als laatste eindigde. Buurtschap Markt behaalde met de wagen Ruis een derde plaats terwijl buurtschap 't Stuk een Pluim en de 2e Publieksprijs ontving.  Zoveel mensen, zoveel meningen, en dus is er aan gespreksstof geen gebrek.

Vermaak

Ook voor wat betreft activiteiten komen corsoliefhebbers en bezoekers van Zundert deze maandag volop aan hun trekken. Een braderie en optredens van bands bieden volop vermaak, maar de echte corsoliefhebbers gaan uiteraard nog even naar het veilingterrein aan de Molenstraat 155. Hier kunnen alle corsowagens nog een keer in volle glorie worden aanschouwd. Voor wie nog een keer wil genieten van de corsostoet op zondag volgt hieronder een impressie.


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief