Foto: Pixabay

Uitbraak norovirus De Leijakker: zwembad Aquamarant uit voorzorg gesloten

  Algemeen,Nieuws

RIJSBERGEN - Zwembad Aquamarant , onderdeel van zorgaanbieder Amarant, heeft haar deuren tijdelijk gesloten. Reden is de geconstateerde uitbraak van het norovirus in De Leijakker in Rijsbergen, een woonwijk voor mensen met een verstandelijke beperking. Het zwembad is tot en met komende maandag niet toegankelijk voor bezoekers.


Een woordvoerder van het zwembad aan de Laguitensebaan in Rijsbergen benadrukt dat het norovirus, een zeer besmettelijk virus dat buikgriep veroorzaakt, niet in het zwembad is geconstateerd. "Er is besloten het zwembad tijdelijk te sluiten om elk risico te voorkomen." Volgende week vrijdag vinden er weer zwemexamens plaats. De tijdelijke sluiting betekent dat de geplande proefexamens komende vrijdag komen te vervallen. "Maar die zijn ook niet echt noodzakelijk", aldus de medewerker. "In een verder verleden werden de examens ook altijd afgenomen zonder dat er een officiële generale repetitie had plaatsgevonden. Zo'n laatste repetitie moet je eigenlijk zijn als een extraatje om misschien net de laatste onzekerheden bij een kind nog even weg te nemen".

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

collega's gezocht

Werkendam

Matroos

Tholen

Ambulante begeleider

Tholen

Diverse medewerkers

Zundert

Bezorgers

Zevenbergschen Hoek BG

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief