Anja Bastiaansen en Nico Dijkstra, de gastvrouw en gastheer van Lounge Sportcafé Rijsbergen.
Anja Bastiaansen en Nico Dijkstra, de gastvrouw en gastheer van Lounge Sportcafé Rijsbergen. (Foto: Heleen Verburg)

Lounge Sport Café heeft alles in huis

  Bedrijvig Nieuws

RIJSBERGEN - Twee maanden geleden openden Anja Bastiaansen en haar partner Nico Dijkstra het Lounge Sport Café in Rijsbergen. Bezoekers kunnen daar op zeer aangename wijze een lekkere maaltijd en ontspannen samen zijn combineren met sportieve prestaties.


Het Lounge Sport Café heeft iedereen, van jong tot oud, veel te bieden. De naam zegt het al: lounge, relaxen en sport. Een groot professioneel fitnesscentrum, café, een hapje en een drankje. En dat is wat deze onderneming zo sterk en uniek maakt: gezelligheid, ontspanning, persoonlijk, sociaal contact en sportiviteit onder hetzelfde dak.

Sportschool

Anja is in de eerste plaats verantwoordelijk voor het sportieve gedeelte van de onderneming, sportschool Rijsbergen Total Body WorX. Al 34 jaar is zij actief in de fitnesswereld en zij beschikt over vele diploma's om begeleiding te geven. Zeven dagen per week staat zij met haar team klaar om leden persoonlijk te begeleiden bij hun sportieve prestaties. Daarbij biedt zij met het team een op maat een programma aan in de fitnesszaal met een scala aan fitness/cardiotoestellen. Doe wat je kunt, als de persoon het maar leuk vindt en zijn doel bereikt! Of je nu wil afvallen of aankomen, revalideren, onderhoud van het lichaam, verbetering voetbal/fietsen/boksen/tennis, screening van BMI, vet-spierpercentage, gewicht, omvang is mogelijk door kleine aanpassingen in de voeding, zij brengen je naar je doel!

Groepslessen

Ook zijn er 25 groepslessen per week, zoals spinning, total workout, fit-fight, yoga. Nieuw is, aerial-yoga, dit is geschikt voor ieder, lenig of minder soepel, en voor wie willen werken aan hun evenwicht, rugklachten, even ontstressen, loslaten. Voor jong en oud is er een bootcamp in de Pannenhoef. Ieder kan op zijn eigen niveau meedoen. Graag willen Anja en het team de jeugd van 4 t/m 12 jaar in beweging krijgen met een bootcamp. Er zijn mogelijkheden voor een abonnement of een rittenkaart om de sportactiviteiten te volgen. Interesse? Dan kun je contact opnemen via info@totalbodyworx.nl 06-29502104.

Lounge Sport Café

In het Lounge Sport Café, waarvoor Nico verantwoordelijk is, kan men dagelijks een lunch of diner eten, bereid door ervaren personeel. Je kunt er een gezellige high tea of een proeverij nemen. En natuurlijk ook gewoon een kop koffie of thee drinken en een drankje nuttigen. In het Lounge Sport Café bevindt zich tevens een pooltafel en ook kan er gedart worden. Daarnaast is er voor de jeugd een gezellige hoek ingericht waar zij kunnen gamen. Er zijn grote beeldschermen aanwezig waarop de bezoekers gezamenlijk sportwedstrijden kunnen volgen.

Maatwerk

Het Lounge Sport Café heeft alles in huis voor teambuilding, het organiseren van een leuk bedrijfsuitje, familiefeesten, besloten feesten. Immers sport en ontspanning, lekker eten en gezelligheid gaan er hand in hand. Anja en Nico bieden maatwerk. I.o.m. de organisatie of groep deelnemers wordt een passend programma opgesteld. Er zijn leuke kortingsacties. Alles is betaalbaar!

Het Lounge Sport Café en Sportschool zijn zeven dagen per week geopend. Sportschool is van 08.00-22.00u en het Lounge Sport Café in de wintertijd van 11.00 uur-22.00 uur en in de zomertijd van 9.00 uur-22.00 uur of later. Lounge Sport café Rijsbergen ligt aan de Antwerpseweg 8 te Rijsbergen. Reserveren: 076-8501843. www.loungesportcaferijsbergen.nl 

WELKOM EN TOT 2019!

Nico & AnjaGesponsord artikel

Lounge Sportcafe Rijsbergen
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief