Kandidaat makelaar Eveline Janssens is verbonden aan ERA Content+.
Kandidaat makelaar Eveline Janssens is verbonden aan ERA Content+. (Foto: Collectie Eveline Janssens)

Kandidaat makelaar Eveline Janssens ontzorgt de klant tijdens het gehele verkoopproces

  Bedrijvig Nieuws

ZUNDERT - Voor aankoop- verkoopbegeleiding van onroerend goed kunnen klanten bij veel makelaarskantoren terecht. Het kantoor dat beschikt over uitgebreide lokale kennis heeft echter een flink streepje voor. Eveline Janssens, verbonden aan ERA Content+, werkt sinds kort geheel zelfstandig vanuit Zundert.


In februari van dit jaar voltooide ze met een succesvol afstuderen de hbo-opleiding Vastgoed en Makelaardij. Sindsdien mag ze zich officieel Kandidaat Register Makelaar Taxateur (K-RMT) noemen. Tijdens haar opleiding werkte ze geruime tijd bij ERA Content+ in de binnendienst.
 
Zelfstandig
ERA Content+, een kantoor dat werkt met zelfstandige makelaars, benaderde haar al tijdens haar studie met de vraag of zij na haar afstuderen interesse zou hebben om de organisatie te  versterken, vertelt Eveline Janssens. "Ik heb destijds het besluit genomen om voor mezelf te beginnen. De kracht van ons kantoor is dat elke makelaar actief is in de plaats waar hij of zij vandaan komt en/of woont. Ik heb zelf altijd in Rijsbergen gewoond en momenteel woon ik in Zundert. Ik weet dan ook precies wat er in de buurt speelt".
 
ERA
ERA Content+ is een makelaars¬kantoor dat zich heeft aangesloten bij ERA. In totaal zijn er meer dan 100 ERA-kantoren in Nederland gevestigd en daarmee is ERA actief in bijna 500 plaatsen in Nederland. Hierdoor is er een groot netwerk waar ERA-makelaars gebruik van kunnen maken, zo ook Eveline Janssens. Naast het grote netwerk biedt ERA ook een ERA Garantie aan. Met een ERA Garantie bent u als verkoper 12 maanden na de overdracht van uw woning beschermd tegen onder andere hoge kosten van reparaties aan gedekte installaties of inbouw¬appartuur in uw keuken. Deze garantie kan alléén een ERA-makelaar voor u regelen.
 
ERA Content+
Haar verbondenheid met ERA Content+ biedt de nodige voordelen. "De promotiematerialen én de presentatie van de woningen zijn altijd up-to-date. In totaal bestaat het kantoor uit 11 makelaars. Naast Zundert is het kantoor actief in Breda, Tilburg, Roosendaal, Steenbergen, Ridderkerk en Etten-Leur".
 
Marktanalyse
"Een eerste indruk kun je maar één keer maken", stelt Eveline Janssens. "Dat geldt ook voor een woning. We ontzorgen de klant daarbij volledig. We proberen zoveel mogelijk uit 
handen te nemen van de verkopers en ze te begeleiden waar nodig. Nadat er een waardebepaling heeft plaatsgevonden en er duidelijk is wat de plannen zijn van de verkopers, wordt er een vergelijkende marktanalyse gemaakt. Aan de hand van die analyse komt er een bepaalde verkoopwaarde uit. Hiermee gaan we in overleg met de klant om de vraagprijs te bepalen. Wij geven een advies, maar de klant bepaalt zelf wat hij of zij wilt".

Puntjes op de i
ERA Content+ werkt samen met een vastgoedstyliste die de puntjes op de i zet met betrekking tot de laatste details. Hierna is de woning verkoopklaar voor potentiële kopers. "Op die manier kunnen we het beste resultaat boeken en de hoogste prijs voor de woning genereren", aldus Eveline Janssens. Tijdens de gehele verkoopprocedure van de woning heeft Eveline veel contact met haar klanten, de verkopers van de woning. Verder verzorgt ze ook alle afspraken met geïnteresseerde of biedende partijen. Voor het in de markt zetten van de woning wordt onder meer met social media gewerkt. Daarnaast is de woning uitstekend te vinden op zowel de landelijke website www.era.nl als op www.funda.nl. "Eigenlijk nemen we de klant aan de hand tot en met de sleuteloverdracht", vervolgt ze.
 
Bereikbaarheid
"Gedurende het hele traject ben ik het aanspreekpunt. Daarnaast is het kantoor zes dagen per week telefonisch bereikbaar en geopend voor u. Bij ons gaat alle aandacht uit naar de klant". 


Eveline Janssens
Tel. 06-23267880
E-mail eveline@contentplus.nl
ERA Content+
Emmastraat 2, 4811 AG Breda Tel. (076) 5204442
www.contentplus.nl 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief