Afbeelding
Foto: Guus Arnouts

Bedrijventerrein Molenzicht krijgt vorm

Door: Addo Sprangers Algemeen,Nieuws

ZUNDERT – Op het nieuwe bedrijventerrein Molenzicht is Koen van Baal van Buiten Tuinaanleg & Verandabouw de eerste ondernemer van wie de aanbouw van het bedrijf begonnen is. Wethouder Piet Utens kwam hem woensdag persoonlijk feliciteren. In de loop van 2018 zullen meer ondernemers volgen met bouwen.

Te midden van  de betonnen vloeren en het begin van wat ooit een trap gaat worden, neemt Utens samen met Van Baal een kijkje  naar het bedrijfspand in wording. "Molenzicht is de ideale plek voor de  midden- en kleinbedrijven die willen uitbreiden, maar toch centraal en goed bereikbaar willen blijven", vertelt Utens terwijl hij wordt rondgeleid over de bouwput door Van Baal. "De gemeente ziet dan ook graag deze groep ondernemers zich hier vestigen, terwijl Beekzicht wat meer voor de industriële bedrijven bestemd is."

Ideale plek

Voor van Baal bleek Molenzicht dan ook de ideale plek om zijn nieuwe bedrijfspand in de vorm van een kantoor en loods te bouwen. "De huidige plek waar ik nu gevestigd ben, is lastig bereikbaar. Molenzicht vormde daarom een mooie oplossing: Goed bereikbaar en aardig in de kijker zo." Dat belooft wat, want het pand krijgt een bijzondere uitstraling. "Het is de bedoeling dat het kantoor eruitziet als een oud pakhuis, alsof het hier altijd al gestaan heeft. De loods ernaast zal wat moderner zijn, maar wel aansluitend en één geheel vormen. Die mix van een gerenoveerd ogend gebouw met moderne trekjes heeft sowieso mijn interesse", aldus Van Baal.

BIJDRAGE GUUS ARNOUTS



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief