Foto: Archief Weekblad de Bode

Derde editie RICH in teken van The Passion

  Algemeen,Nieuws

RIJSBERGEN - In het weekeinde van 23 en 24 maart zal in de Sint Bavokerk de derde productie van Rijsbergen In Close Harmony RICH worden uitgevoerd. Dit keer staat de Rijsbergse versie van The Passion op het programma.


DOOR ADDO SPRANGERS

Na de succesvolle uitvoeringen in 2013 en 2015 wil Rijsbergen opnieuw laten zien en horen hoe rijk ze is aan talent tijdens door een mooi script van de moderne Passion uit te voeren. Een idee dat is geboren doordat dit jaar de Sint Bavokerk in Rijsbergen haar 100-jarig jubileum viert. Dit script is gebaseerd op The Passion zoals we die kennen van de jaarlijkse uitzendingen op Witte Donderdag voor Pasen. Bekende, oude en nieuwe Nederlandstalige muziek rondom het thema The Passion. Een avond waarin de Kruisweg wordt uitgebeeld met zang en dans, ondersteund door de Concertband St Cecilia. Voor deze productie is RICH op zoek naar een veertigtal; figuranten die een rol willen spelen in de vooropnames van The Passion. Deze opnames zullen worden gebruikt in de voorstellingen. Jong tot iets minder jong, man of vrouw, klein of groot, gezin, stelletje of alleen: letterlijk iedereen komt hiervoor in aanmerking. De vooropnames vinden plaats op zaterdag 17 februari van 16.00 uur tot 18.00 uur. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via e-mail richthepassion@protonmail.com. Na aanmelding krijgt u een persoonlijk bericht over het vervolg. Meer informatie via www.richrijsbergen.nl.

l

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief