Afbeelding
Foto: Lichtkunst73 - Pixelio

Onderhoudswerkzaamheden aan asfaltwegen in gemeente Zundert

Door: Addo Sprangers Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - Gemeente Zundert voert vanaf maandag 26 februari 2018 in diverse fasen onderhoudswerkzaamheden uit aan diverse asfaltwegen.


De werkzaamheden vinden plaats aan de Noordhoeksestraat en de Hazeldonksestraat in Rijsbergen, de Raamloopweg en de Bossenstraat in Klein Zundert, de Rucphenseweg in Zundert en de Grote Heistraat - vanaf de kruising Weimerstraat richting de Kalmthoutsebaan - in Wernhout. Naar verwachting zijn alle werkzaamheden in april 2018 klaar.

Werkzaamheden

Aannemer Landheer Infra voert namens de Gemeente Zundert de onderhoudswerkzaamheden uit. Het gaat om het vervangen van de bestaande asfaltverharding. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd. De aannemer werkt wel in meerdere straten tegelijkertijd en heeft per straat ongeveer een maand de tijd nodig. Volgens planning zijn dan alle werkzaamheden in april 2018 klaar.

Omleidingsroutes

Weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de planning. Om het werk veilig te kunnen uitvoeren is het werkgebied afgesloten voor verkeer. Twee weken voor de start van het werk wordt dit op borden in de straat aangekondigd. Bewoners ontvangen een brief met informatie van de aannemer. Landheer Infra stelt voor het doorgaand verkeer omleidingsroutes in.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief